Rödbetor med fetaost och sallad

Testade tillaga rödbetor för första gången för några dagar sen.. detta vart ett av resultaten, supergod lunch!

Rödbetor
Olivolja
Balsamvinäger
Timjan
Salt och peppar
Örtkryddor, t.ex basilika, persilja
Koka rödbetorna i vatten med salt, olja och timjan. Skala rödbetorna medan de fortfarande är varma.
Dela rödbetorna och blanda med 2 msk Olivolja, 2 msk balsamvinäger, salt och peppar.
Lägg upp på tallriken och strö över fetaost.
Jag serverade med fetaostcremé fraiche (Mosa fetaost med gaffel i cremé fraiche)
och sallad!
Jättegott!!
2010-05-25 @ 21:10:07 Recept Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback