Den smakförstörda konsumenten.
hej jag ska kommentera då.. just de där med att lite dyrare är bättre... så är de verkligen inte alltid. nu va de länge sen ja kollade men jag vet att förut skulle ja köpa nån sån där lite dyrare RIKTIG glass med äkta vanilj. istället för bara GB storpack. men då såg jag att den kunde ja inte ens äta. för dom hade MJÖL i glassen.. hur bra låter de. i glass ska de ju vara grädde och sånt. inte mjöl. lika med sylt. kommer inte ihåg om de är BOB sylt som dom oxå har mjöl i. billigt med mjöl (som inte ens ska vara där) men ändå är ju de ett "riktigt" märke.
Jaha får väl skriva en rad jag med då :) Ingredienslistan du la upp, var den från SIA-glassen? Vet inte vad den kostar, själv köper jag helst den ekologiska Järna-glassen men den finns ju inte här (och kostar över 100kr för en liter...) men den enda andra glassen jag faktiskt gillar i frysboxarna annars är GB:s gammeldags vanilj-glass, typ 12kr för ett sånt där litet paket och den innehåller endast: koncentrerad skummjölk, grädde, socker, smörfett, äggula, arom & vaniljstångbitar. Nu är inte jag nån expert men i mina ögon är det bättre än SIA-glassens innehåll. Rätta mig gärna om jag har fel. Kram
Jag tror att jag formulerat mig lite klumpigt.. men jag menar att Sia-glassen INTE innehåller så bra grejjer.. och att det faktiskt kan vara lika illa (eller bättre eller sämre) med en dyr glass som en billig. Jag tycker ändå att det är så pass enkelt att göra riktig glass själv, och då räcker det med 3-4 ingredienser, så man ska inte behöva köpa den där fejtglassen. Dom har i arom i nästan all (om inte precis all) vaniljglass, eftersom vi är smakförstörda.. vi tror att det ska smaka på ett annat sätt än vad det gör, så det räcker inte med bara vaniljstång.
Haha jamen då blev inlägget genast lite mer förståeligt, tänkte tvärtom jag :) Håller helt med det bästa är såklart att göra själv, lägg gärna upp ett recept vettja :)