Smarrig kaka...

Kakan har sett likadan ut sen den smälte i solen i fönstret några dagar efter den köptes.
23/6 2010 ! !
Sugen??
2011-10-23 @ 20:53:58 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Ronny

Det är inte konstigt att den ser lika dan ut nu som för ett år sen, med eller utan konserveringsmedel. Det krävs massor av fukt för att något ska mögla, och det gör inte kakor. Men den lär ju vara torr som en skorpa, även den goda såsen :-)

2011-10-23 @ 21:32:00
Postat av: Tirja

Blä är min första reaktion :O dock vet jag ju att jag skulle äta den men inte om den stått framme ett år!



Sv: Tack ja jag är jätte nöjd, men misstänker att jag gått upp det där den här veckan MEN det är ingen stress, och inget konstigt om jag gått upp då det va dåligt med träning förra veckan! Jag hoppas på att få lite bättre rutiner bara!



Ja visst är han lite cool ;) älskar leggingsarna, lite tråkigt att dom va små redan från början bara och att det inte fanns fler att köpa :( Konstigt med storlekarna att det skiljer så otroligt mellan pojkar och flick-kläderna! Men jag hoppas på att hitta fler lite roligare leggins åt han :D



Kram på dig gumman och det är så otroligt härligt att läsa att du trivs med skolan och tycker det är kul! Du är så otroligt duktig!



2011-10-23 @ 22:22:54
URL: http://tirja.blogg.se/
Postat av: Kicki

Den var inte det minsta torr Ronny. Såsen var lika kladdig som när den köptes, den luktade lika gott, och nedbrytningen hade inte påbörjats det minsta. Det där var ingen torr kaka.

2011-10-24 @ 07:51:36
URL: http://ekogatan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback