Höstglädje

Rostade rotsaker med färsbiffar och lingonyoghurt!
 
  

Rotsaker: 
Ta vilka rotsaker du vill, men t.ex kålrot, morot, potatis, sötpotatis, lök & rödbetor.
Skala & skär. (Lämna gärna skalet kvar på potatisen)
Olja, salt & peppar. In i ugnen på 225 grader i 30 minuter. 

Färsbiffar: 
Älgfärs, 1 ägg och valfria kryddor, exempel: salt, peppar & färsk basilika.
Rör om, forma till biffar & stek ca. 3 minuter på varje sida. 

Lingonyoghurt:
5-7 msk yoghurt
1 dl lingon
1,5 msk socker (muskovado eller rårörs helst) 
Salt & peppar
Blanda!!

Enkelt va?? Min man jublade, och min smaklökar med :) 
2012-09-22 @ 23:25:32 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback