Kokosrutor med müsli

125 g rumstempererat smör
75 g ljust muskovadosocker
1 äggula
125g grahamsmjöl
6 msk honung
125 g havregryn
50 g kokosflingor
75 g torkad hackad mango



Sätt på ugnen 190°. Smörj en bakform, 22cm i kvadrat och 3 cm djup och lägg bakplåtspapper i den.

Vispa 100 g rumstemperarat smör, socker och äggula tills smeten är ljus och pösig. Vänd ner marsanpulver och blanda väl. Skeda över smeten i formen, jämna till ytan och grädda den i 15 minuter.

Smält under tiden resten av smöret och 5 msk honung i en liten kastrull på låg värme. Lägg havregryn, kokos och mango i en skål, häll på det smälta smöret och rör om.

Ta ut kakan ur ugnen och bred resten av honungen över den. Lägg på kokosblandningen och tryck ner den ordentligt.
Ställ tillbaka kakan i ugnen och låt den stå yttligare 15 minuter.

Låt kakan svalna i formen och skär den i 16 rutor.
2010-04-22 @ 22:21:14 Recept Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback