Vegetarisk Nachogratäng
225° i 15-20min
1 ask Philadelphiaost (eko är utan löpe!)
1-2 dl riven Ost (gärna mosshulta cheddar, utan löpe)
1 burk Cremé fraiche
1 påse Quornfärs
1/2 hackad gul lök
2 Vitlöksklyftor
1 Tacokryddmix
1 burk salsa
Grönsaker
Nacho-chips
1. Blanda Philadelpiaost, 1 dl riven ost och cremé fraiche i botten på en ugnsäker form.
2. Stek färsen och blanda i löken, vitlöken, kryddmixen och tacosåsen, häll över ostblandningen i formen och strö sedan på lite riven ost.
3. In i ugnen i 15-20 minuter på 225°.
Servera med nachochips och grönsaker!
Inte är det särskilt nyttigt, men nog är det gott alltid!!!
1 ask Philadelphiaost (eko är utan löpe!)
1-2 dl riven Ost (gärna mosshulta cheddar, utan löpe)
1 burk Cremé fraiche
1 påse Quornfärs
1/2 hackad gul lök
2 Vitlöksklyftor
1 Tacokryddmix
1 burk salsa
Grönsaker
Nacho-chips
1. Blanda Philadelpiaost, 1 dl riven ost och cremé fraiche i botten på en ugnsäker form.
2. Stek färsen och blanda i löken, vitlöken, kryddmixen och tacosåsen, häll över ostblandningen i formen och strö sedan på lite riven ost.
3. In i ugnen i 15-20 minuter på 225°.
Servera med nachochips och grönsaker!
Inte är det särskilt nyttigt, men nog är det gott alltid!!!
Kommentarer
Trackback