Äkta hemgjord gräddglass med vanilj!

3 dl grädde, vispas i en bunke.
Vispa sedan 3 ägg och 1/2 dl socker i en annan bunke, tillsätt ungefär 3 krm äkta vanilj.
Vänd smeten i grädden. Blanda.
Ställ in i frysen i en bunke med lock i två timmar, ta fram och blanda och ställ tillbaka i ytterligare två timmar.
Tips! Ska man spara och använda vid senare tillfälle bör man komma ihåg att ta fram glassen i god tid innan den ska ätas.
Jag rekommederar ännu hellre dessa recept, som är utan socker:
http://ekogatan.blogg.se/2010/january/hemgjord-glass.html#comment
2011-10-31 @ 11:16:05 Recept Permalink


Kommentarer
Postat av: matilda

Vilket bra recept!! Det ska jag testa på så snart jag får tillfälle :)

2011-11-02 @ 11:26:58
URL: http://kalens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback