Hemgjord müsli

Igår morse med jag gjorde gröten gjorde jag även i ordning lite müsli...
...Som jag idag äter med lite naturell yoghurt och skivad banan.
Efter kommer det som vanligt att bli en par hårdbrödsmörgåsar och kaffe.
Müsli
-Blanda:
Havregryn, kruskakli, pumpakärnor, solrosfrön.
-Blanda i en annan skål:
Vatten, honung, lite olivolja och kanel.
Blanda allt och rosta i ugnen på en plåt på ca. 175 grader 15 minuter. 
Håll koll!
(Kanske en msk av varje utom oljan, kanske en tsk?)
Jag blandade bara, så jag vet inte hur mycket jag hade i av varje.. men ungefär så där gjorde jag iallafall!
Sååå gott!!
2012-01-07 @ 10:35:34 Recept Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback